Lederens succescoach

0 Comments

Som leder har du brug for en bred vifte af kompetencer, og du udfordres dagligt på mange forskellige fronter. Ingen kan være god til det hele, og derfor benytter mange succesfulde ledere sig af en coach, der kan hjælpe dem med sparring og mentale kickstarter.

Hvad kan din leder-succescoach?

Alle coaches kan sparre i forhold til målsætninger, planer, opfølgning og katalysering af processer.

Her vil fokus dog hurtigt bevæge sig til det mentale aspekt af din lederadfærd. Vi er langt ude over “positiv tænkning” og de forslidte fraser om at tænke i udfordringer i stedet for problemer. Vi skal have fat helt nede i dine ubevidste processer – der, hvor din virkelige holdning til tingene findes i modsætning til den, du tror at du har. Hvis du periodevis oplever svigtende resultater, vil der være mentale processer i spil, som du ikke kan ændre med den positive tænkning, som den kognitive psykologi har givet os – med al respekt.

Mentologi er den store forskel i forhold til klassisk coaching. Med en styrkelse af dine ubevidste tanker står du dig bedre og bedre og får større udnyttelse af dine lederkompetencer. Du vil opleve menale forandringer, som du ikke har kunnet tænke dig til med dit bevidste sind.

Se også webshoppen, hvor du kan finde produkter, som understøtter stærke mentale processer.

Læs mere

Kontakt mig for ledercoaching med succes.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: