Archives for 

Hypnotisør

Hypnose på TV2: Jeg hypnotiserer Ole Henriksen i “Jeg vil være Ole Henriksen” på TV2 d. 18/11-2014

Den 18/11-2014 kl. 20:00 er Ole Henriksen hovedperson i programmet Jeg vil være Ole HenriksenTV2. I programmet vil Ole Juncker lære, hvordan Ole Henriksen gebærder sig rent mentalt for at være så livsglad og lykkelig, som han er.

Ole Juncker inviterer derfor Ole Henriksen til en række undersøgelser, bl.a. på Rigshospitalet i København og blandt førende psykiatere, psykologer og neuropsykologer i USA. Her bliver Ole Henriksens hjerne scannet og undersøgt efter videnskabelige metoder.

Desuden indkaldes en hypnotisør, der skal hypnotisere Ole Henriksen. Under hypnosen skal det afsløres, hvordan Ole Henriksen har det sindelag, han har. Hypnotisøren søger dybt i Ole Henriksens sind for at kortlægge de mentale strategier, han benytter sig af for altid at være positiv og optimistisk.

Hypnotisøren er Patrick Agergaard 🙂 Og ja, jeg glæder mig til at vise jer, hvordan jeg hjælper Ole Henriksen i kontakt med afgørende faktorer i forhold til hans optimisme og positive livsglæde, dybt i hans sind 🙂

Hypnosen er kun en enkelt scene i TV2-programmet “Jeg vil være Ole Henriksen”. Du kan også nyde de mange andre undersøgelser, Ole Henriksen bliver underkastet bortset fra selve hypnosen.

Programmet Jeg vil være Ole Henriksen vises på
TV2 tirsdag den 18. november 2014 kl. 20:00

Som hypnotisør og hypnoterapeut er det interessant for mig at arbejde med netop Ole Henriksen, fordi en central del af mit terapeutiske arbejde handler om netop livsglæde, positivt sind og optimisme som parametre til at skabe mental sundhed og menneskelig trivsel.

Læs mere om historien på:

Patrick Agergaard
Mentolog og Hypnotisør/hypnoterapeut

Vinterdepression og behandling

Ved indgangen til de mørke vintermåneder kan omkring 27.500 danskere se frem til at overvintre med en depression. Vinterdepression opstår, når vi mangler varme og lys. Om sommeren har vi naturens lys og varme, som får kroppen til at danne signalstoffet serotonin. Når denne produktion nedsættes, falder vores energi og humør. Dagslyslampe mod vinterdepression? Behandlingen […] Læs mere →