OM MIG

Hvem er jeg?

Jeg arbejder med sindet og følelserne, samt hjernens evne til at skabe forandringer rent mentalt.

Jeg hjælper mennesker med at opnå selvværd, blive socialt stærke, lære at hvile i sig selv, overvinde eksamensskræk, få bedre løn og job, føle større kærlighed og nærvær sammen med familien og vennerne.

Jeg hjælper mennesker til at skabe gode og positive, sunde vaner – samt aflære dårlige vaner for at opnå større sundhed på alle områder af livet, skabe positiv mening med tilværelsen og tænde livsgnisten.

Hvilke metoder benytter jeg?

Jeg arbejder med hypnose, psykoterapi, coaching og mentaltræning baseret på Mentologi. Jeg tror på en større helhed i ethvert terapi- eller coachingforløb, og metoden er ikke lige så vigtig som det resultat, det er vigtigt for min klient at opnå.

Hvor er jeg uddannet?

Jeg er uddannet i USA og England hos nogle af verdens dygtigste trænere, coaches og terapeuter. Jeg har også en række danske uddannelser indenfor personlig udvikling. I dag arbejder jeg med metoderne og teknikkerne fra Mentologi.

Hvor længe har jeg arbejdet med disse ting?

Jeg begyndte at studere hypnose og mentaltræning i midten af 1980’erne, da jeg stadig var teenager. Jeg tog mine første uddannelser i 1989 og årene derefter, og har anvendt teknikkerne til at skabe glæde, selvværd, studie- og erhvervsmæssig succes, bedre sociale relationer, sunde vaner og masser af andre ting i mit eget liv.

Mens jeg læste til merkonom og datamatiker samt arbejdede langt mere IT- og forretningsmæssigt bruge jeg teknikkerne i min personlige udvikling og til at arbejde med andre menneskers personlige udvikling som en hobby og ekstra indkomst. Dette stod på i mange år, indtil jeg i 2005 stiftede min egen kursusvirksomhed. Siden da jeg har på fuld tid arbejdet med personlige klienter samt uddannelse af hypnotisører, terapeuter og coaches.

Hvad laver jeg i dag?

Jeg har i dag fokus på undervisning på Mentologi-uddannelsen og behandling af personlige klienter med Mentologi. Jeg forfiner konstant mine egne modeller til brug i hypnose, terapi og coaching, og jeg uddanner fortsat Mentologi- og hypnoterapeuter samt coaches efter nogle af landets absolut højeste standarder.

Læs mere

Kontakt mig for uddannelse eller behandling. Konsultation i Osted, Lejre (ml. Roskilde og Ringsted):