BREVKASSE – HYPNOSE: Vil “Positiv tænkning med hyponse” virke for mig?

0 Comments

Spørgsmål:

Kære Patrick

Jeg lider af mange forskellige ting som bl.a. fobier og manglende selvværd.

Jeg ville høre om du tror der er håb for mig angående hypnose og om du tror at du har nogle cd/mp3 hypnoser der vil kunne hjælpe, er selv faldet over den der hedder Positiv tænkning med hypnose…? Men jeg har tidligere prøvet hypnose 4-5 gange, og jeg kunne ikke følge med hendes visualiseringer og det med at forestille mig at jeg skulle gå ned ad en trappe, så jeg fik ikke rigtig noget ud af det.

Mvh. Charlotte

Svar:

Kære Charlotte

Dels har jeg selvfølgelig nogle produktet rettet direkte mod de ting, du beskriver, men det generelle produkt, du nævner, kunne faktisk være et rigtig godt valg for dig. Jeg vil også nævne, at det altid er hypnotisørens ansvar at justere behandlingen efter dit sind – det er ikke din opgave at tilpasse dig hypnotisørens måde at arbejde på, for den skal være så fleksibel, at den passer til dig og fungerer for dig.

Men vedr. produktet:

“Positiv tænkning med hypnose” på CD/MP3-download er lidt specielt, fordi det netop ikke bruger visualiseringer, men derimod udelukkende en række ideer/”forslag” til dit tænkende sind (bortset lige fra indledningen, hvor der er noget i stil med trappen – blot i en anden udgave på en mark om sommeren). Hvis du har lyst til at prøve produktet, skal det være fordi du committer dig til at bruge det 4-5 gange om ugen de næste fire uger – og bare være åben over for, hvordan din tænkning begynder at ændre sig. Det er ikke vigtigt at du er i “dyb trance” på nogen måde, så længe du er i en almindeligt afslappet tilstand og blot er åben over for forslagene. Jeg har fået så meget god feedback på produktet, og det ville være super dejligt at se det også hjælpe dig med den baggrund, du beskriver. Intet hyldeprodukt kan udrette mirakler, men måske kan det give dig et skub i den rigtige retning? Ellers kontakt mig igen og lad os finde på en fornuftig løsning, så du komer videre.

Lad mig høre hvad du tænker om alt dette?

Jeg sender dig mine varmeste tanker og håber, at du finder den rette vej ud af din nuværende situation, for selvfølgelig findes den – du skal bare bruge det rigtige kompas til rejsen 😉

Læs mere

 

 

Kontakt mig for hypnose og hypnoterapi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: