Bliv assertiv med din coach

0 Comments

Assertion handler om hverken at være undertrykkende eller blive undertrykket. Når du er assertiv, hviler du i balancen mellem at respektere dine egne behov over for andre og samtidig respektere deres behov over for dig.

Vær assertiv og vind respekt

Den assertive person har større gennemslagskraft over for andre. Den naturlige respekt og ligevægt kan mærkes, og når du er assertiv, lærer folk hurtigt, at du spiller spillet på en fair måde, og at du ikke kan narres med billige tricks. Dette giver en naturlig respekt på en fair og behagelig måde, og du får lettere ved at håndtere konflikter og forhandlinger.

Individuel træning i assertion

Assertionstræning kan gribes an på mange måder. Typisk trænes assertion i høj grad som samtaletræning i grupper. Men hvad gør du, hvis du ikke trives med denne måde at lære på?

Her kan jeg hjælpe dig med personlig træning. Jeg fokuserer til dels på de samtalemæssige aspekter, men i højere grad på din følelsesmæssige balance i forhold til at respektere dig selv og dine omgivelser samtidigt på en ligeværdig måde. Uanset om du arbejder med konflikter eller ønsker at forhandle dig med bedre jobvilkår, vil assertion give dig bedre kort på hånden.

Forløbet gennemføres som et coaching-forløb, hvor du lærer at være assertiv i de situationer, der er aktuelle for dig netop nu i dit liv. Måske vil din leder endda betale for dig, så du kan blive en stærkere medarbejder i afdelingen.

Læs mere

Kontakt mig for at blive assertiv med coaching.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: