Coaching mod eksamensnervøsitet

0 Comments

Eksamensnervøsitet står desværre for mange ødelagte eksaminer og forsvundne topkarakterer.

Hvordan overkommer jeg min eksamensnervøsitet?

Du kan lære at håndtere situationen omkring eksamen, så nerverne ikke tager styringen fra dig. Der er naturligvis mange faktorer såsom forberedelse og sværhedsgrad osv., men også personlige faktorer spiller stærkt ind.

De fleste eksamensnerver skyldes, at tankerne får lov til at gå amok. Du forestiller dig den værst tænkelige censor på en dårlig dag, du tænker på de emner i pensum, som du ikke har helt styr på (og fortæller dig selv, at du overhovedet ikke har styr på det, du tror at intet mindre end det totale overblik over pensum kan gøre det osv. osv.

Alt dette hjælper jo ikke ligefrem på din eksamensangst. Så snart du lærer at styre de løbske tanker, se situationen realistisk og finde flow og grounding i dig selv, har vi allerede et helt andet udgangspunkt. Dernæst kan vi arbejde med din studieteknik for at fremme optimal indlæring og repetition eller din præsentationsteknik under selve eksaminationen.

Coaching med Mentologi

Jeg bruger som regel de effektive mentale teknikker fra Mentologi i min coaching. Mentologi indeholder en lang række mentale teknikker til at skabe balance, fokus og optimale præstationer.

Læs mere

Kontakt mig for coaching mod eksamensnerver.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: