Finanskrise-coaching

0 Comments

Midt i en tid med finanskrise kan det være nyttigt at samarbejde med en coach for at finde økonomisk fodfæste igen. Men hvem skal man vælge, og hvordan foregår coaching i forhold til at komme helskindet gennem finanskrisen?

Jo, finanskrisen er der!

Mange af mine coach-kolleger  hylder princippet om, at finanskrisen er skabt af tænkning om finanskrise. Med andre ord: Finanskrisen eksisterer kun, fordi mennesker begyndte at tænke i krise og knaphed, hvilket har fået økonomien til  at gå på vågeblus. Så derfor skulle løsningen være ikke at tænke i krise og knaphed, men i stedet benytte “velfærdstænkning”, som så vil manifestere sig i form af indgående cashflow.

Jeg tror ikke på den holdning, at du blot kan tænke i baner af rigdom og velstand, og at det almægtige Univers dernæst vil gøre sit yderste for at sende uendelige mængder af penge i din retning. Den såkaldte “lov om tiltrækning” er blevet forsimplet og misforstået i den sammenhæng. Du kan ikke tiltrække penge ved blot at sende et ønske ud i Universet. Beklager.

Realistisk coaching

I stedet skal du erkende, at der er krise – og sammensætte dine mål og din handlingsplan ud fra det, der rent faktisk er virkeligheden. Kun ved at møde realiteterne kan du agere i dem og skabe forandring.

Min coaching går ud på, at du starter i dit reelle udgangspunkt og sætter mål i forhold til situationen og dine muligheder ud fra dem. Hvis du har læst “The Secret” og bekender dig til dens “videnskabelige” principper, er det helt fint med mig – men selv om der er nogle udmærkede principper i den, må du være forberedt på at blive udfordret i forhold til den praktiske anvendelighed af den form for tænkning. Jeg har mødt mange, der efterlever denne “lov om tiltrækning” – men som ikke reelt har tiltrukket det, de ønskede. Hvad værre er – de fleste synes at leve i en eller anden grad af fornægtelse omkring det.

Her sætter vi spaden i jorden og graver i de omstændigheder, der rent faktisk findes i haven. Til gengæld sætter vi sammen et mål, der er værd at få efter, og følger det op med eftertrykkelig handling.

Mit speciale er bestemt ikke rigdom og økonomiske tips, men jeg har forstand på coaching af mennesker med Mentologi, på motivation og på konstruktiv handling i tilværelsen. Og ingen siger, at opportunistisk tænkning ikke kan være en del af dét 😉


Læs mere

Kontakt mig for finanskrise-coaching.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

 

Categories: