Genplacering med en coach

0 Comments

Som coach kan jeg hjælpe dig eller dine medarbejdere med fornuftig genplacering efter afskedigelse.

Coaching efter afskedigelse

Lige efter afskedigelsen oplever mange en gråzone af forvirring, vrede, fornægtelse, modløshed og tab af personlig identitet. Det kan være ganske voldsomt at blive afskediget.

Coaching i denne fase af genplaceringen går ud på at bringe orden i tankerne, sætte et attraktivt mål for den videre vej frem, samt at lægge en præcis og enkel vej frem mod målet. Det varer et antal at komme ordentligt rundt i denne fase, som er præget af en del introspektivt arbejde for fokuspersonen.

Genplacering er målet

Alt dette peger naturligvis mod den egentlige genplacering, som er målet med denne form for coaching. Mit job ophører, når den nye kontrakt er underskrevet, og medarbejderen har genvundet sin identitet og selvtillid samt forladt sin tidligere arbejdsplads på en fornuftig måde, som alle parter er tilfredse med.

Coaching efter genplaceringen

I nogle tilfælde fortsætter fokuspersonen hos mig i en periode efter tiltrædelsen. I denne fase af coachingen kan vi rydde op i det, der måtte være blevet forsømt frem til underskrivelsen af den nye kontrakt – herunder det at genskabe et positivt forhold til den arbejdsplads, som var nødsaget til at afvikle en medarbejder.

Læs mere

Kontakt mig for coaching ifm. genplacering.

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: