Har du overblikket?

0 Comments

Sidder du fast i en uoverskuelig situation? En coach kan hjælpe dig til at få struktur på:

  • Problemet som det virkelig ser ud
  • En løsning, du ikke selv har kunnet finde
  • Dine personlige ressourcer

Hvad er problemet?

Når vi er fanget i en problematisk situation, mister vi let overblikket. Hjernen går i selvsving og mister realitetssansen i forhold til problemet. Min erfaring er, at mange problemer er langt mindre, når først klienten får hjælp til at tænke på det ud fra nye forudsætninger. Coachen kan hjælpe dig til at erkende problemet ud fra en mere realistisk synsvinkel.

Hvad er en hensigtsmæssig løsning?

Menneskets hjerne er fantastisk. Men den kan lukke sig selv inde i vanemæssig tænkning, når den mangler friske input. Med de rette mentale teknikker kan coachen hjælpe dig til at finde de rigtige løsninger på problemet. Ofte kan du slå flere fluer med et smæk, når du har lært at tænke ud af boksen.

Du kan opnå hvadsomhelst!

Menneskets evne til at sprænge grænser er uforlignelig. Du kan lære at skabe stærke, positive ressourcer i dig selv, så du kommer videre på en god måde – og du kan sagtens overraske dig selv over, hvad der er muligt for dig. Et af grundprincipperne i Mentologi’s coachingmodel er, at du kan opnå hvadsomhelst, når blot du lærer at bruge dine tanker, følelser og handlinger på den rigtige måde.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Læs mere

Kontakt mig for at få overblik med coaching.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: