Iværksætter med coach

0 Comments

Som iværksætter er der tusind ting at holde styr på. Hvis du er nystartet iværksætter eller overveje at starte virksomhed, kan det være en stor fordel at alliere sig med en coach, som både kender processen og kan hjælpe dig med at holde fokus på de vigtige ting.

Hvad skal en iværksætter med en coach?

Jeg kan hjælpe dig med at holde styr på kernen i din forretning, så du ikke begår de klassiske fejl at favne for bredt eller spænde buen for hårdt i starten, eller måske tage for let på kravene fra lovgiverne, så du senere løber ind i problemer.

Jeg hjælper dig i lige så høj grad med motivation og personligt lederskab. Du skal også have resten af dit liv til at hænge sammen, selv om du er iværksætter – ellers brænder du ud og yder ikke optimalt længere.

Mentologi som coachingmetode

Jeg coacher med Mentologi, som blandt andet tilbyder stærk mentaltrænings til erhvervsmæssig coaching. Mentologi indeholder en lang række praktiske teknikker til at sætte mål og skabe motivation samt sikre, at du bruger dig selv optimalt for at nå målene. Desuden giver jeg dig personlig sparring og trækker på min erfaring fra coaching af andre iværksættere.

Læs mere

Kontakt mig for iværksætter-coaching.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: