Mere livsglæde med din coach

0 Comments

Savner du din gode, gamle livsglæde … eller har du aldrig fundet den overhovedet?

Vi mangler livsglæde i verdens lykkeligste land

Danskerne kåres igen og igen af internationale undersøgelser som verdens lykkeligste folk. Det er jo vidunderligt.

Men jeg møder især dem, der ligger i den modsatte ende at skalaen over lykkelige danskere. Nemlig dem, der savner livsglæde og ikke har den samme livsglæde, som de har haft – eller bare havde ønsket sig engang at få.

Coaching for livsglæde

Jeg har gennem årene udviklet en coachingmodel med Mentologi, som er rettet mod klienter, der eksempelvis savner livsglæde og livslyst i tilværelsen.

Der skal være et mentalt fundament med en række forskellige egenskaber for at livsglæden tændes igen. Det sker i de fleste tilfælde forbløffende hurtigt, og klienten kan efter forvandlingen have svært ved overhovedet at huske, hvordan livet uden livsglæde egentlig var.

Når det sker, er det tid til at forlade coachen og fremover selvcoache sig for at holde sig på livsglædens lette sti. På dette tidspunkt har min klient allerede disse redskaber, for dem har jeg brugt sammen med vedkommende under coachingforløbet.

Tænd din egen livsglæde

Hvis du selv har behov for få tændt din fakkel med naturlig livsglæde … så ring og hør mere, så du kan stille alle de spørgsmål, du har lyst til.

Kontakt mig om life-coaching for livsglæde.

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: