Stresscoaching: Ud af din stress med Mentologi

0 Comments

Stress rammer stort og bredt, og næsten alle brancher og aldersgrupper rammer af stress – oven i købet så alvorlig en grad, da det rører til sygemelding fra arbejdspladsen.

Alle symptomerne på stress!

Det er alt for sent, for symptomerne kan observeres på medarbejden længe før, det går så galt. Det er meget, du som leder eller kollega kan gøre for at observere symptomer på stress hos andre og bringe emnet op på en måde, der er rigtig for den stressramte – ikke nødvendigvis i forhold til hvad dit kommunikationskursus eller lederens samtalehåndteringskursus lægger op til – men det, som du som den nære leder/kollega kan se, er den rigtige.

Den vigtige chauffør, der har kortet

Måske skal I have fagmanden med til en egentlig intervention. Jo, vi gør det også i Danmark – omend på en mere dansk måde end amerikanerne. Men når du først har set ind i øjnene på en person, der er blevet “interveneret”, forstår du, hvilken dyb forandring, der skabes i personen netop i det øjeblik.

Hvad skal styre processen?

I skal naturligvis tilrettelægge denne opgave mod succes for den pågældende medarbejder. Her kan jeg hjælpe med Mentologi. Jeg kan vise jer, hvordan vi spiller kortene bedst muligt til medarbejderen i stedet for at gå i alle bjørnefælderne lige fra starten. Jeg anbefaler, at I vælger mig eller en anden erfaren stresscoach med spidskompetence i interventioner. Det er den mindste respekt I kan vise den medarbejder, I gerne vil hjælpe tilbage i balance og tilbage på arbejdspladsen.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod depression.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: