Hvordan virker hypnose?

0 Comments

Mange spørger mig: Hvordan virker hypnose egentlig?  Hypnose er stadig omgærdet med en del mystik. Når man ikke selv har prøvet hypnose, kender man det kun fra TV og overtro, og her kan man gå helt galt i byen. Hypnose bruges til terapi og personlig forandring.

Hvordan virker hypnose?

Hypnose virker ved, at du åbner sindet mere, end din normale bevidsthed tillader. Jeg hjælper dig til at opnå en tilstand af trance, og i denne tilstand kommunikerer dit bevidste og ubevidste sind bedre med hinanden. Det betyder, at du får adgang til de ubevidste processer, der styrer din automatiske adfærd, som udgør 99 procent af vores tilværelse.

Når denne adgang er åbnet, bruger jeg nogle mentale teknikker til at skabe forandringer i din underbevidsthed. Du er selv fuldt bevidst under trancen og er selv med til at forme forandringen. Dette kaldes hypnoterapi.

De mentale teknikker i hypnose virker på den måde, at din underbevidsthed får mulighed for at ændre sine automatiske mønstre til noget mere konstruktivt. Det betyder, at forandringen sker på et dybere niveau, hvilket gør hypnoterapi til en meget effektiv metode til personlig forandring.

Som hypnotisør og hypnoterapeut er det dejligt at arbejde med hypnose, fordi jeg hver eneste dag ser mennesker skabe dybe forandringer. Hypnose virker måske lidt mystisk for en udenforstående, men føles som en vidunderlig oplevelse af at genvinde kontrollen over sig selv og skabe positive følelser på et dybt niveau. En time er ikke nødvendigvis tilstrækkeligt, men en time gør altid en stor forskel i klientens personlige proces, og vi opnår altid en positiv forandring under hver eneste session.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose og hypnoterapi.
Konsultation i København K:

Categories: