Hypnose mod eksamensskræk

0 Comments

Hvis du er nervøs for at gå til eksamen, oplever du sikkert:

  • Uro
  • Hjertebanken
  • Svedeture
  • Forvirring (“klappen går ned”)
  • En følelse af utilstrækkelighed

Det er ikke sjovt at lide af eksamensskræk, men meget ofte kan hypnose baseret på Mentologi gøre en stor forskel for din oplevelse ved det grønne bord.

Hvordan hjælper hypnose ift. eksamensnervøsitet?

I mange tilfælde er eksamensskrækken en såkaldt “irrationel frygt”. Det betyder, at din nervøsitet kun udløses af eksamensoplevelsen, men den grunder højst sandsynligt i noget andet. Det kan fx være en grundlæggende tvivl på dig selv som menneske eller en tillært frygt for autoriteter.

Erfaringsmæssigt kan langt de fleste tilfælde af eksamensskræk dæmpes kraftigt med kortvarig hypnotisk behandling kort tid før din eksamen. Om du skal bruge én eller to gange kan variere, specielt hvis du ikke tidligere har prøvet hypnose.

Hurtig hypnose hjælper dig gennem din eksamen, men …

Hvis der er tale om dybereliggende følelsesmæssige blokeringer, vil denne hurtige behandling tjene til at hjælpe dig gennem din eksamen, men det kan anbefales at du på et senere tidspunkt vender tilbage og arbejer med det følelsesmæssige emne. Dybere emner kan ikke overfladebehandles for varig effekt, men kræver grundigere behandling.

Bemærk, at folk har forskellige grader af modtagelighed over for hypnose, så du er meget velkommen til at kontakte mig og få en nærmere vurdering baseret på nogle spørgsmål i telefonen. Du klarer naturligvis også din eksamen bedst, hvis du kan dit pensum under roligere forhold – der er desværre ingen undskyldning for ikke at studere 🙂

Læs mere

Kontakt mig for hypnose mod eksamensskræk.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: