Hypnose mod flyskræk

0 Comments

Du skal på en pludselig forretningsrejse, der kan gøre en stor forskel for din karriere – men desværre er du bange for at flyve. Eller du skal med familien på ferie – og du bliver panikslagen blot ved tanken om at sidde i et fly og mærke turbulensen.

Er flyskræk en fobi?

Der er forskel på at være utryg under flyveturen, og så at få en egentlig fobisk reaktion blot ved tanken om at sidde i et fly. Men uanset om din flyskræk er en fobi eller “blot” frygt, er den særdeles ubehagelig. Mine klienter opsøger mig typisk, fordi de ikke tør at flyve overhovedet, eller kun kan gennemføre en flyvetur med store følelsesmæssige gener.

Hvordan virker hypnose mod flyskræk?

Som hypnotisør kan jeg ikke “programmere” dig eller tage kontrollen fra dig, selv om jeg ville. Men jeg kan hjælpe dig til at kontrollere dine egne tanker og følelser ifm. flyvning. Du er fuldt vågen og bevidst under hele trancen.

Under hypnose hjælper jeg dig til at opnå en behagelig, afslappet tilstand. Her er du i stand til at slappe af, komme i kontakt med positive tanker og følelser, og ændre din flyskræk til ro, afslappethed og spænding i forhold til din rejse. Din oplevelse af flyturen ændrer sig til at blive en spændende og interessant del af oplevelsen. Du er stadig fuldstændig den samme person, men din følelsesmæssige reaktion begynder at ændre sig. Typisk får du en mental øvelse med dig hjem, som forstærker den positive forandring. Øvelsen er fuldstændig tilpasset dit sind og din situation.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose mod flyskræk.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: