Hypnose mod misbrug af stoffer/alkohol

0 Comments

Misbrug af stoffer eller alkohol er invaliderende – både pga. substansernes fysiske nedbrydning af kroppen over tid, men også pga. den psykiske belastning, som et misbrug forårsager.

Ofte er det psykiske belastninger, der forårsager misbruget til at starte med, hvilket blot øger problemets størrelse.

Der findes gratis behandlingstilbud mod alkoholiske eller stofmisbrug, som mange har glæde af. Hvis du allerede har prøvet gratis behandling, men stadig falder tilbage i dit misbrug, er tiden måske kommet til at prøve alternative veje.

Hvordan virker hypnose mod misbrug?

Hypnose (hypnoterapi) er en blid og effektiv terapiform. Du har fuld kontrol over dig selv under hypnosen, men kommer i kontakt med den del af dig selv, som kræver alkohol eller stoffer. Misbrugeradfærd er ikke medfødt, men “læres” i løbet af livet. Alt hvad der kan læres, kan også aflæres. Hypnose kan være svaret, når den traditionelle terapi ikke har fungeret for dig.

Kontakt mig og lad os få en snak om, hvordan du bedst kommer ud af dit misbrug. Du behøver ikke at lade dig styre af stoffer eller alkohol. Du kan finde ind til den kerne i dig selv, som ikke har behov for at tilføre stimulanser for at føle sig lykkelig. Stimulanserne er ikke ægte – men dit følelsesmæssige indre er ægte og fortjener at blive sat fri.

Læs mere

Kontakt mig for behandling med hypnose mod misbrug.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: