Hypnose mod socialfobi

0 Comments

Socialfobi er angst for at være sammen med mennesker i sociale situationer. Hvis du er begrænset i din måde at være sammen med mennesker på – eller helt undgår at være sammen med andre – kender du til følelsen af at være ensom blandt mennesker. Det er meget hæmmende for livskvaliteten, men socialfobi kan heldigvis behandles effektivt.

Hvordan virker hypnose mod socialfobi?

Jeg kombinerer hypnose med Mentologi for at skabe målrettet korttidsterapi. Hypnose og Mentologi kan – selvstændigt eller som en del af øvrig behandling – bruges mod socialfobi. Når du er i en behagelig trance, er du – under fuld bevidsthed – i stand til at møde din socialfobi på en stærk, afslappet og rolig måde. Du vil være i stand til at tænke på sociale situationer på nye måder, hvor du føler dig tillidsfuld og har en følelse af positivt selvværd med ind i den sociale situation.

Det betyder, at du kan være afslappet i situationen, tale frit og føle dig som en del af fællesskabet, uden at have urealistiske tanker om, hvad andre tænker om dig. Når du ikke længere er hæmmet, åbner der sig rent socialt en ny verden, hvor du kan deltage i fester, møder og andre sociale begivenheder på en ny måde. Du kan være dig selv og koncentrere dig om din interesse i andre mennesker og om hvordan du ønsker at tænke, tale og handle sammen med andre.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Jeg udfører hypnose/hypnoterapi med Mentologi som korttidsterapi, hvor du vil opleve meget hurtige resultater, alt afhængig af din situation. Kontakt mig og lad os finde frem til den rette løsning for dig.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose og Mentologi mod socialfobi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: