JALOUSI: Fri med hypnose!

0 Comments

Jalousi ødelægger mange forhold – og mange mennesker, som inderst inde er gode og kærlige, men blot ikke har lært at vende jalousi til positive følelser og adfærd. Jeg tilbyder hypnose som en del af behandlingen mod jalousi. Det indebærer flere fordele.

Hvordan hjælper hypnose mod jalousi?

Hypnose giver dig bedre adgang til dine ubevidste mønstre, som vækker din jalousi og styrer dine handlinger. Din jalousi opløses ikke, før du forstår dens budskab til dig. Budskabet er i bund og grund positivt, men det er ikke altid let at erkende det positive budskab, når man er dybt jaloux i sit forhold.

Ved hjælpe af hypnose hjælper jeg dig til at forstå dit ubevidste sinds budskab til dig. Dernæst skaber vi sammen en positiv erstatning, som styrker dig som kæreste/ægtefælle, så du fremover skaber positive relationer til andre.

Fri for jalousi

Når du er fri for jalousi, kan du knytte stærke, tilllidsfulde bånd til andre mennesker. Du udstråler ro, og vi arbejder på at skabe et selvværd, du bliver stolt af. Det smitter af på andre, og dit øgede selvværd vil i sig selv gøre, at din partner ikke giver dig grund til at være jaloux fremover. Det er en positiv cirkel med mange selvforstærkende stationer.

Læs mere

Kontakt mig for at blive fri fra jalousi med hypnose.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: