Lykkelig med hypnose?

0 Comments

Jeg har arbejdet med hypnose i mange år, og jævnligt møder jeg spørgsmålet:

Kan jeg blive lykkelig med hypnose?

Svaret er ja. Selvfølgelig kan du opnå lykke med hypnose. Hypnose er en vidunderlig tilstand at befinde sig i, og du kan sagtens være lykkelig, mens du er i trance. Typisk stråler folks øjne helt ubeskriveligt bagefter, og de omtaler netop trancetilstanden med ord som dejligt, varmt, vidunerligt afslappet, rolig indeni osv. Personligt arbejder jeg med et stærkt fokus på det positivt orienterede, som bringer klienten i kontakt med positive følelser, som kan overvinde det problem, hun kommer med. Det kan sagtens sammenlignes med en tilstand af lykke. Og det sker, selv om du stadig er fuldt bevidst om tid og sted, og er fuldt i stand til at kontrollere hvad du siger og gør. Kan man ønske sig mere?

Omvendt skal man også være realistisk: Ingen hypnotisør kan programmere dig til at være lykkelig nu og i al fremtid – uden at du i øvrigt behøver at gøre andet end at læne dig tilbage og blive “programmeret” i en times tid. Det kan ikke lade sig gøre. Du vil altid møde livet bagefter – på godt og ondt.

Men man kan vende spørgsmålet om igen og spørge:

Kan jeg lære at blive lykkelig med hypnose?

Det er en anden historie, for nu kan vi arbejde med din evne til at skabe lykke i dit eget liv. Nu taler vi om, at du lærer at gøre en aktiv indsats – mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt. Og det hjælper jeg mennesker til at opnå hver eneste dag, når jeg bruger hypnose i kombination med Mentologi. Det er for mig at se den eneste rigtige måde at arbejde på i langt de fleste tilfælde.

Så ja, det kan du helt bestemt.

Kontakt mig, hvis du vil lære at skabe lykke i dit eget liv med hypnose og Mentologi – eller kig lidt i webshoppen og se, om jeg har noget, der kan gøre dig lidt lykkeligere med det samme.

Læs mere

Kontakt mig, hvis du vil lære at blive lykkelig med hypnose.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: