Min forelskelse er upassende – kan den fjernes med hypnose?

0 Comments

Forelskelser kan være upassende af flere årsager. Den anden part er gift eller er i et forhold med en anden. Eller du er. Eller måske er I begge i forhold (med nogle andre end hinanden) og ønsker dybest set ikke at forlade jeres ægteskaber, partnere eller kærester, eller måske har du allerede været din kæreste utro.

Ak ja, den kærlighed. Den er så sød og dejlig – så længe den altså overholder sociale regler og underkaster sig praktiske omstændigheder i vores liv. Og kærligheden har ikke travlt med at tilpasse sig vores liv. Tværtimod forventer kærligheden, at vi tilpasser os den. Det gør vi også ofte, men nogle gange duer det bare ikke, og vi må træffe den voksne og rationelle beslutning og prioritere vores etablerede liv frem for den forelskelse, der er dukket op ud af det blå.

Kærligheden gør os sindssyge

Det er bare ikke let at gøre “det rigtige”, når hjertet vil noget helt andet. Det siges, at den forelskede tilstand svarer til at være sindssyg, fordi vores verdensopfattelse forandres markant og vores evne til at træffe rationelle beslutninger forringes og underlægges kærlighedens legendariske blindhed.

Jeg synes trods alt at det er en hård dom, fordi den forelskede er orienteret i tid og rum og træffer rationelle beslutninger, omend måske kun på andre områder end netop kærlighedens i en vis periode. Den sindssyge er langt værre stedt. Men det er en anden historie.

HYPNOSE som hjælp til den forelskedes beslutninger

Spørgsmålet rejser sig, hvordan man kan skrue ned (eller fjerne) den kærlighed, som er umulig og upassende i vores aktuelle liv. Jeg forholder mig kun til din egen forelskelse, da jeg kun kan arbejde med den person, der opsøger mig for hjælp. Det ville ellers være dejligt, hvis jeg bare kunne ændre på niveauet af forelskelse og kærlighed hos den, der tiltrækkes af dig 🙂

Men måske er det dig selv, der føler en tiltrækning, som du er nødt til at underkende, selv om du bestemt ikke har lyst til at give afkald på denne vidunderlige ting i dit liv. Måske oplever du den på et tidspunkt, hvor ham eller hende derhjemme er fraværende, tager dig for givet, eller bare ikke er så interessant som dengang i mødtes og var stormende forelskede i hinanden. Kan hypnose i disse tilfælde være svaret for dig?

Hypnose kan helt afgjort være et middel i behandlingen. Hypnose hjælper dig i kontakt med underbevidsthedens processer, hvor de upassende følelser er opstået og arbejder. Det er faktisk en meget interessant proces at opløse uønsket kærlighed, som jeg kalder det. Mens du er i en tilstand af trance guider jeg dig tæt på den proces, som din upassende forelskelse på et dybere plan er.

Mennesker oplever forelskelse i andre mennesker, men den stammer faktisk fra nogle mentale processer, der dybest set handler om dig selv. Du kan derfor blive klog på hvorfor du altid har valgt de mænd, som viser sig at være voldelige når først du har erklæret dem din kærlighed – eller de kvinder, der viser sig at overtage kontrollen over dig og dit liv, så snart hun har fået foden indenfor.

Hypnosen hjælper dig mange gange til at forstå disse mønstre – og endda skabe nogle alternative mønstre, der er sundere for dig, så du kaster din kærlighed på din partner eller på potentielle kærester, som det vil være sundt for dig at indynde dig hos.

Hvis du ikke ønsker denne dybere “udrensning” (som ofte varer mere end bare nogle få gange, fordi vi skal “skrælle løget et lag ad gangen” og lade sindet arbejdet frit mellem hver behandling, kan du også gå efter det hurtige quick-fix: At jeg simpelthen nedtoner eller fjerner din upassende kærlighed uden at tage hensyn til hvilken balance i dit sind, den forsøgte at opretholde eller hvilken mulighed for personlig udvikling for dig, den måtte repræsentere. Med quick-fix-metoden kan nogle klare sig med en enkelt hypnose-session, men hvis forelskelsen er dyb, din kærlighed er en ofte forekommende figur i din hverdag eller du generelt er følelsesmæssigt ubalanceret i denne periode af dit liv, kan det kræve flere gange.

Der er forskel på hvor modtagelige mennesker er over for hypnose og hvor dybt specifikke emner ligger i sindet. Hypnose er ikke eksakt adfærdsprogrammering, så alle forløb er forskellige. Men kontakt mig og lad mig stille dig nogle spørgsmål – så kan jeg meget lettere give dig en indikation af hvor mange behandlinger du skal forvente.

Skal det overhovedet være hypnose?

Endelig skal du også overveje, om hypnose overhovedet er det rigtige redskab for dig. Jeg kan ved hjælp af den mere dynamiske Mentologi arbejde med dit ubevidste sind og gøre nogenlunde det samme under “samtalehypnose” (under terapi eller coaching) som under en decideret hypnosesession. For dig som ønsker mentologisk behandling vil jeg også kunne give dig en anbefaling, når du kontakter mig og jeg har fået stillet dig nogle spørgsmål.

Hvordan slipper du så den uønskede forelskelse?

Så svaret er, at både hypnose og Mentologi (herunder samtalehypnose) kan være det rigtige redskab til dig. Det kommer til dels an på hvor meget overskud du har til at arbejde med mentale øvelser mellem sessionerne. Igen beder jeg dig kontakte mig – så stiller jeg nogle spørgsmål, som gør, at jeg hurtigt kan fortælle dig hvad jeg synes det rigtige vil være og nogenlunde hvor mange behandlinger jeg forventer at du skal have.

Hvis personlig behandling ikke er en mulighed for dig, kan du vælge at arbejde med det derhjemme med programmet Succes med selvhypnose (MP3-download), hvor du lærer at sætte et godt mål for underbevidstheden og anvende selvhypnose for at programmere hjernen til at hjælpe dig med at nå det. Programmet er helt generelt, så du vil kunne anvende det til alle andre typer formål også.

Kontakt mig for fjernelse af uønsket forelskelse/kærlighed.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Læs mere

Categories: