Mindre følsomhed med hypnose

0 Comments

Hvis du synes, at du er for følsom og reagerer for kraftigt, når andre behandler dig dårligt, kan du heldigvis gøre noget ved det.

Hvornår er du “for følsom”?

Det er naturligt, at vi alle sammen har vores stærke og mindre stærke sider rent følelsesmæssigt, og det er helt i orden. Din sensitivitet er først et problem, hvis den tager magten fra dig eller gør at du undgår sociale situationer, hvor du føler dig udsat. I værste fald kan der være tale om socialfobi, som du kan læse mere om nedenfor.

Hvordan hjælper hypnose mod følsomhed?

Hypnose kan være én metode til at lære at kontrollere din følsomhed. En hypnotisør kan hjælpe dig til at tage hånd om din indre sårbarhed og lære dig, hvordan du tackler de situationer, hvor du er særlige sensitiv. Der findes ingen mirakelløsninger i livet, men hvis der er tale om et terapeutisk emne, kan hypnoterapi være en mere direkte vej til at blive mindre følsom og have styr på dine følelsesmæssige reaktioner end almindelig terapi.

Jeg anvender endvidere Mentologi, som indeholder en række mentaltræningsmetoder, der kan skabe et stærkt følelsesmæssigt forsvar for dig.

Kontakt mig og lad os tale om mulighederne for dig.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose mod høj følsomhed.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: