Selvtillid med hypnose

0 Comments

Hvis du kender den situation, at du egentlig har helt styr på afdelingens nøgletal, når du sidder på kontoret og forbereder et afdelingsmøde – men bare ikke er i stand til at fremlægge det roligt og klart, når du er omgivet af dine medarbejdere, lider du måske simpelthen af manglende selvtillid. Mange andre beskriver præsentationsteknik, indre ro, FLOW, positiv tænkning osv., men nogle gange er det ganske enkelt en justering af selvtilliden, der skal til.

Selvtillid er naturligvis mange ting og afhænger helt af den kontekst, du skal bruge den i. Men der er også mange sammenfaldende faktorer, som gør styrkelse af selvtillid til en forholdsvist enkel proces. Det gælder, uanset om du har brug for selvtilliden i sociale eller professionelle sammenhænge.

Hypnose

Hypnose kan være en stærk genvej til at opbygge selvtillid uden at sidde og tale og analysere sig selv til alle mulige hændelser fra din barndom. Med hypnose understøttet af mentaltræningsmetoden Mentologi går vi direkte til en styrkelse af din følelse af selvtillid, så den bliver levende for dig og bliver associeret med de sammenhænge, du skal have selvtillid i.

Du finder også en hypnose-MP3 om selvtillid i webshoppen, som kan styrke din personlige udvikling.

Læs mere

Kontakt mig og lad os drøfte hvordan hypnose kan styrke din selvtillid.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: