Slank med hypnose

0 Comments

De fleste mennesker i vores moderne livsstil trænger i større eller mindre grad til at ændre vægt – og som regel nedad.

Konsekvenserne af overvægt

Overvægt indebærer så mange ulemper og deciderede farer, at man kan undre sig over, at vi overhovedet har lyst til at spise. Risiko for hjerte/kar-sygdomme, risiko for visse kræftformer, risiko for sukkersyge, risiko for højt kolesteroltal, dårligere humør, bliver hurtigere træt og irritabel og ligeglad med sig selv – og ked af sig selv, ikke mindst. Det er simpelthen livsfarligt ikke at starte vægttabet og blive slank …

Men selv om vi godt ved, at vi skal spise mindre portioner, spise mere af den rigtige mad og bevæge os mere, er det åbenbart ret svært at omsætte dette i praksis. Det er fordi vores underbevidsthed er blevet vænnet til at gøre rigtig mange ting automatisk, uden at du stopper op og mærker efter i dig selv, hvad din krop dybest set ville takke dig med, hvis du træffer nogle sundere valg. Din krop belønner dig rent faktisk, når du giver den de rigtige ting.

Men underbevidsthedens automatiske vaner er ikke så lette at ændre blot ved at tænke over det eller sige “jeg spiser sundt” 100 gange om dagen.

Hvordan bliver jeg slank med hypnose?

Derfor kan jeg hjælpe dig med hypnose. Hypnose er en metode til at skabe kontakt til den del af dig, som altid er sulten, altid har enormt meget brug for slik og kager, aldrig gider at bevæge sig, hvis det ikke er hen til bageren, og som elsker glasur højere end broccoli. Hvis vi bruger hypnose og derfor får fat i disse indre dele i dag, har vi placeret os i selve kontrolrummet. Her kan vi justere på de knapper, der skaber din automatiske adfærd.

Så hvad nu, hvis jeg kunne hjælpe dig til at ændre på nogle ting derinde? Bytte om på nogle af faktorerne? Eller hjælpe dine interne ædedolke til at finde fred med sig selv, så de ikke længere hævner deres ubalance på hele verden – gennem din vægtøgede krop, vel at mærke.

Slankning med hypnose virker, hvis …

Vi kan gøre mange forskellige ting i et forløb med slankning. Som hypnotisør og hypnoterapeut kan jeg sammensætte et hypnotisk forløb til dig, som passer netop til dig og de ting, du har brug for at ændre. Måske skal vi ændre på din måde at tænke på visse fødevarer, så kagerne kommer til at smage som vådt strandsand og broccolien kommer til at smage sødt, lækkert, friskt og forførende dejligt.

Det mest almindelige er dog nogle mere jordbundne terapeutiske teknikker, som vi integrerer i en behageligt og afslappet trance, hvor vi sammen træner dit ubevidste sind til nogle nye vaner og ønsker, der bringer dig tættere og tættere på den slanke dig … Hos mig får du korttidsterapi, og du vil meget hurtigt se konkrete resultater på vægten og i spejlet. Du vil også begynde at spare penge på alt det overflødige skrammel, som du tidligere bare var nødt til at købe og æde.

Kontakt mig

Lad os tale om, hvordan jeg bedst hjælper dig til at blive slank med hypnose og hypnoterapi og opnå et stabilt og varigt vægttag. Jeg arbejder blidt med dig og hjælper dig til at skabe de ubevidste forandringer, vi finder frem til vil hjælpe dig allerbedst. Jeg lover ikke en mirakelkur, hvor du bliver et fuldstændigt forandret menneske overnight. Men du vil mærke meget hurtige resultater, og du vil mærke i dig selv, du de gør det rigtige – og på den rigtige måde denne gang.

Kontakt mig nedenfor og lad mig fortælle dig lidt mere, inden du beslutter dig.

Læs mere

Kontakt mig og bliv slank med hypnose.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: