Stærkere sportsfolk lærer hypnose

0 Comments

Enhver altet ønsker at score flere mål, hoppe flere meter, serve flest esser knock-oute flest modstandere, slå golfkuglen i hul på færreste mulige slag – osv. osv.

Mange sportsfolk begynder pludselig at rykke. De bliver stærkere på banen, de træner hårdere, de spiser sundere, de har det sjovere med kammeraterne, de præsterer bedre – og samtidig finder de mere indre ro midt i alle deres handlinger og udstråler deres ægte selv.

Hvad gør atleter, der pludselig får succes?

Jeg arbejder med mange atleter på eliteniveau, som har store ambitioner for deres resultater på verdensniveau. Jeg bruger en blanding af hypnose og Mentologi. Dette skaber en stærk mentaltræning, der lægger en positiv og optimistisk holdning til resultaterne, sporten og atleten selv. Med Mentologi opbygger vi motivation, viljestyrke, meditativ ro, visualiseringsevne, forståelse af kroppens signaler under træning og konkurrence, og vi sætter farver og inspirerende musik på det hele. Alt foregår inde i hovedet, og du kan derfor bruge disse teknikker, mens du træner eller er i konkurrence.

Hele herligheden integretes med hypnose i dit ubevidste sind. Her bliver den stærkere og til en større del af “dig” som menneske. Du får også en konkret mentalt redskab til, hvordan du kan slå denne indre verden til, når du har brug for den for at yde dit bedste.

Er hypnose også for børn og unge?

Ja, det er faktisk endnu bedre. Børn og unge har mere åbne sind – så længe de er åbne over for at prøve hypnose og følge mine vejledninger. Resultaterne stiger i helt utroligt tempo, mens den unge atlet lærer at nedbryde tvivlen på sig selv og skabe en stærk selvtillid, vilje og ønske  i forhold til at vinde og nyde sin sport.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose for bedre resultater hos atleten.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: