Stress der opløses under hypnose

0 Comments

Hver 10. dansker har symptomer på alvorlig stress i dag. Man kan blive helt stresset af at tænke på det i sig selv!

Stress rammer alle!

Stress handler ikke om din karakter, din travlhed, din alder, din intelligens, din jobtype eller dit familieliv. Stress kan ramme alle. Desværre er det mange steder fortsat tabu at tale om stress. Hvis du oplever symptomer på stress, er det vigtigt at lytte til kroppens signaler og ændre din livsstil – ellers vil din stress føre til mere alvorlige symptomer på sigt.

Hvad er hypnose i virkeligheden?

Hypnose er ikke en mystisk tilstand, hvor du har overgivet al kontrol til hypnotisøren. Tværtimod er hypnose en tilstand af helt naturlig afslappethed, hvor du er mere opmærksom på signalerne fra sindet og kroppen, end du er normalt. Det betyder, at du bliver bedre til at forstå stresssymptomerne, når du er i hypnose.

Hvordan virker hypnose mod stress?

Hypnose er en afslappet tilstand, hvor du er fuldt opmærksom på dit sind. Hypnose kan i sig selv virke positivt mod din stress, fordi hypnose giver dig afslapning og indre opmærksomhed.

Hypnose er ikke løsningen i sig selv. Det er de terapeutiske indgreb, der hjælper dig videre. Men hypnose er en god start, og du kan lære at bruge selvhypnose til at skabe ro og harmoni i dit sind, hvilket har stor terapeutisk effekt i sig selv. Du kan selv begynde at opløse din stress med selvhypnose.

Hurtig hypnoterapi mod stress

Jeg tilbyder blandt andet hypnose og terapi mod stress. Det er altid vigtigt at give tid til processen, men jeg arbejder med korttidsterapi, så du vil opleve meget hurtige resultater. Kontakt mig og hør nærmere om mulighederne.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose mod stress!
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: