STRESS: Hypnose gør dig afslappet

0 Comments

Folkesygdommen stress florerer i Danmark, ligesom den plejer. Folk har i høj grad brug for at lære at tackle deres stress. Folk opsøger tit en psykolog eller psykiater for dette, men nogle gange hjælper det ikke den stressramte videre. Og hvad gør man så?

Hvordan hjælper hypnose mod stress?

Måske har du selv været i kognitiv terapi eller bliver behandler medicinsk mod din stress og har tænkt, at der må være langt mere effektive metoder. Jeg er ikke modstander af kognitiv terapi, sålænge det blot hjælper dig til at fjerne din stress, få overblik over dit liv og lære dit sinds stærke og mindre stærke punkter at kende, så du kan leve stressfrit efterfølgende.

Med hypnose og Mentologi kan jeg bedre gøre disse ting. Stress stammer ikke fra dine opgaver eller presset udefra, selv om det kan virke sådan på overfladen. Stress opstår kun, når dit sind begynder at reagere på bestemte måder, som stresser dig. Dette ved enhver stresscoach – men kunsten ligger i at hjælpe dig i kontakt med det sted i dit sind, hvor disse reaktioner foregår – automatisk og ubevidst.

Når jeg har hjulpet dig i kontakt med dette sted, ændrer vi på det, så det ikke længere fremkalder stress, men i stedet overblik, handlekraft, selvaccept, tilgivelse, selvværd, stærk kommunikation over for kolleger og chefer, eller hvad du måtte have brug for. Redskabet er hypnose baseret på mentaltræning fra Mentologi.

Denne adfærd medvirker til, at du i stedet for at leve stresset, lever et liv med spænding, ansvar, frivillighed og det at sætte dig i respekt over for dine omgivelser – og dig selv.

Virker hypnoterapi mod stress?

Du skal ikke komme til 5-10 sessioner i håbet om, at metoden virker. Du ved det øjeblikkeligt. Allerede efter første gang kan de fleste mærke i en eller anden grad, at der sker noget mere virkeligt her i sindet, hvor stress kan arbejde både positivt og negativt, og at vi sammen ændrer det i en bedre retning med hypnoterapi. Mentologi er korttidsterapi, så du mærker stærke resultater gang for gang, og kommer meget hurtigt videre i dit liv.

Kontakt mig nedenfor, hvis du er klar til hypnose mod stress.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose mod stress.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: