Ulykkelig: Aldrig mere! Hypnose/samtaleterapi

0 Comments

Mange af mine klienter kæmper med livet på et temmelig dybt plan. Det sætter sig til dybe følelsesmæssige ubalancer, som gør personen ulykkelig. Ulykkeligheden forklæder sig ofte, fordi den ikke er socialt acceptabel og fremkalder skam. Men ulykkeligheden kan vise sig som sorg, vrede, træthed, irritabilitet, mobning, passiv-aggressiv adfærd, arbejdsnarkomani, identitetsdifferentiering eller mange andre ting.

Uanset hvad årsagen er, kan det bedst betale sig at gå i et kortvarigt, fokuseret forløb hos en ekspert, der arbejder med netop ulykkelighed.

Hvordan virker hypnose/samtaleterapi mod ulykkelighed?

Det er op til dig selv, om du ønsker Mentologi – fx samtaleterapi, korttidsterapi eller hypnoterapi. Det er blot to forskellige måder at nå det samme mål på. Du kan læse mere om hypnose, terapi med Mentologi og samtaleterapi.

Min metode er meget fleksibel, da jeg arbejder med en række kliniske metoder inden for korttidsterapien. Allerede efter tre sessions har du oplevet, at der sker et mærkbart løft i dig. På dette tidspukt er det også blevet tydeligt, hvad vi skal arbejde videre med, hvis du ikke er parat til at gøre arbejdet færdigt på egen hånd. Nogen vælger at tage endnu et par sessions for at sikre sig, at processen bliver holdt i gang og ført helt til måls, så du ikke pludselig rutsjer tilbage i ulykkeligheden.

Andre ønsker at arbejde med kognitiv terapi, men den kræver typisk længere forløb, hvis metoden står alene i et terapeutisk behandlingsforløb. Den er derimod glimrende som mørtel mellem stenene, når vi bygger en samlet mur op inden i dig, som kan holde de ulykkelige følelser ude og de glade, varme, venlige, optimistiske tanker inde 🙂

Læs mere

Kontakt mig for at vende tilbage til lykken.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: