Depression og kognitiv adfærdsterapi – og så videre!

0 Comments

Depressive mennesker har heldigvis stor glæde af kognitiv adfærdsterapi. Der er dog stor forskel på psykoterapeuters metoder, når det kommer til at hjælpe personen videre efter at de indledende faser af terapien er overstået.

Hvordan hjælper kognitiv terapi mod depression?

Den kognitive terapi hjælper klienten til at forstå sine egne tanke- og adfærdsmønstre. Det er i sig selv vigtigt, idet depression altid hænger sammen med negative tanker og følelser, der forstyrrer klientens følelser af lykke, glæde og tryghed. En terapeut, der arbejder med kognitiv terapi, giver dig hurtigt oplevelsen af, at du får fat i de negative tankemønstre, der har skabt din depression og holder dig fast i den.

Hvad så bagefter?

Den store opgave er at komme videre derfra. Erkendelse er én ting, men de praktiske redskaber til at komme videre er ikke nødvendigvis de samme for alle klienter. Derfor mener jeg, at din terapeut skal hjælpe dig videre for hver eneste session under terapien. Det skal du være opmærksom på.

Mentologi indeholder en lang række redskaber til dig, der skal videre fra depressionen og “erkendelserne”. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis din nuværende eller tidligere terapeut har hjulpet dig til erkendelse, men du sidder fast i opgaven med at komme videre derfra! Jeg arbejder med korttidsterapi, og du vil opleve meget hurtige resultater med Mentologi.

Læs mere

Kontakt mig for kognitiv terapi mod depression!
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: