Jobtrivsel med Mentologi

0 Comments

Med en håndfuld enkle mentale teknikker fra Mentologi kan dine medarbejdere lære at håndtere arbejdsdagens udfordinger på en positiv og konstruktiv måde. Mentologi handler om at skabe hurtige mentale forandringer i forhold til den forestående udfordring i modsætning til en dybere terapeutisk refleksionsproces, og Mentologi er derfor særligt velegnet til erhvervslivets behov for enkle redskaber til medarbejderne, der skaber effektivitet og trivsel i én proces.

Mentologi i stedet for kognitiv terapi

Hvor den kognitive terapi traditionelt har leveret værktøjerne om “positiv tænkning” og “ændring af automatiske tanker” er Mentologi skudt frem som en langt mere håndgribelig og effektiv måde for medarbejdere at arbejde mentalt på.

Mentologi giver dine medarbejdere større kontrol over arbejdslivets udfordringer på et mere umiddelbart mentalt niveau, og metoden anvendes i vid udstræning i moderne coaching og mentaltræning.

Få et tilbud

Jeg giver gerne et tilbud på træning af dine medarbejdere, hvor de lærer de mentologiske teknikker, der skaber større trivsel og dermed større effektivitet og et bedre resultat på bundlinien.

Kontakt mig og hør nærmere om Mentologisk coaching og mentaltræning.

Læs mere

Kontakt mig for jobtrivsel med Mentologi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: