Lifecoaching med Mentologi

0 Comments

Står du ved en skillevej i livet? Eller har du forvildet dig ud midt i krydset og kan ikke rigtigt komme væk? 🙂 Måske kan en lifecoach hjælpe dig videre.

Hvad gør en lifecoach?

En lifecoach træder hjælpende til i det øjeblik, hvor du er stresset, rådvild, forvirret, fortvivlet, er nedbrudt mentalt og følelsesmæssigt eller mangler selvværd eller selvtillid.

I en sådan situation har du ikke brug for terapi og længerevarende status som patient hos en psykolog, men ganske enkelt for en lifecoach, der kan give dig nogle praktiske metoder til at komme videre med dit liv her og nu.

Jeg tilbyder Lifecoaching med Mentologi

Personligt arbejder jeg med personlig værdiafklaring, selvopfattelse, positiv kommunikation over for andre (og i høj grad også dig selv), motiverende målsætninger, enkle handleplaner samt evnen til at sætte situationen på hovedet og “tænke forfra”.

Mentologi indeholder en stor værktøjskasse med teknikker, der kan hjælpe dig videre. Jeg er uddannet i USA og England, og underviser på vores egne uddannelser i Mentologi og coaching.

Dit billede af dig selv vil ikke være det samme, når du har været hos mig 🙂 Jeg arbejder med varme og følsom indlevelse i din situation, og jeg gør mit absolut yderste for, at dit liv bliver bedre efter mødet med mig. Så meget bedre, at du ikke på forhånd havde forestille dig, hvor meget du er i stand til at udrette, når du blot får en håndsrækning til at række dybt i dig selv. Du har så meget vilje, styrke, fokus og glæde i dig, at du kan opnå hvad som helst. Kom ind, og giv mig chancen for at hjælpe dig i kontakt med det!

Du kan starte med at ringe for en uforpligtende samtale. Så tager vi den derfra 😉 Jeg skal nok vise dig vejen ud af vejkrydset og hjælpe dig langt videre end bare dét.

Læs mere

Kontakt mig for Lifecoaching med Mentologi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: