ANGST: Dødsangst

0 Comments

Et af den kliniske angsts mange ansigter er dødsangst. Dødsangst betyder typisk to ting:

  1. Du frygter selve døden og hvad der vil undergå dig af smerte og angst i dødsøjeblikket
  2. Du frygter at lide eller komme til at lide af en række sygdomme, der er livstruende, som fx cancer, HIV, hjertefejl e.a.

Begge dele forstærker hinanden og er med til at bevare din dødsangst. Det er stærkt hæmmende for din livskvalitet, evne til at socialisere og måske din evne til at arbejde.

Dødsangst på job eller i sociale sammenhænge

Nogle oplever faktisk, at de ikke lider af dødsangst i sociale eller arbejdsrelaterede situationer, fordi deres opmærksomhed er optaget af andre ting i disse situationer.

Andre, derimod, føler sig i forvejen usikre på sig selv, når der er andre mennesker tilstede, og dødsangsten kan derfor forværres i disse situationer.

Slip angsten og lev livet!

Jeg arbejder primært med bl.a. følelsesmæssige traumer, som dødsangst er en del af. Jeg kan hjælpe dig til at finde livsglæden, evne til at nyde nuet og leve i øjeblikket, mærke livet gennem alle dine sanser og føle dig sund, stærk og pulserende i live. Din dødsangst forsvinder, når vi sammen gør dette liv til virkelighed for dig.

Jeg tilbyder metoder som terapi/psykoterapi, hypnose, Mentologi eller coaching, alt efter din personlighedstype og den grad af angst, du kæmper med.

Behandlingen er derfor meget individuel. Kontakt mig nedenfor og lad os sammen finde frem til den løsning, der er rigtig for dig.

Læs mere

Kontakt mig for behandling af dødsangst.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: