Jalousi i parforhold kan overvindes

0 Comments

Jalousi er ødelæggende i et parforhold. Det kan være dig selv, den anden eller jer begge to, der er jaloux – men der vil altid være to tabere i dét spil.

Hvad skyldes jalousi i parforholdet?

Jalousi er ofte baseret på frygt for at miste den anden, enten følelsesmæssigt eller som partner. Det følelsesmæssige kan handle om, at man føler sig forladt, værdiløs eller ydmyget, eller at man føler sig konstant nervøs for, om partneren skulle begynde at være én utro eller blive interesseret i andre.

Jalousi kan opstå i alle aldre. Ofte sker det i de unge år, og nogle gange handler den dybere årsag om helt andre ting end parhold. Det kan dreje sig om eksistentielle kriser, generaliseret angst, manglende selvværd eller mange andre ting.

Hvordan behandles jalousi i parforholdet?

Jeg arbejder med korttidsterapi baseret på Mentologi, herunder hypnose og terapi og mentaltræning samt samtaleterapi og coaching. Der er mange muligheder, og det kommer an på dig og jer, hvordan I ønsker at arbejde.

Jeg arbejder primært med jer hver for sig, når vi taler om jalousi. Parterapi med begge parter i lokalet kan have værdi i en vis udstrækning, når det kommer til kommunikation og misforståelser. Generelt er min erfaring dog, at det er langt mere effektivt at arbejde med parterne hver for sig. Det giver rum til at arbejde dybere, end det er muligt, når partneren i et anspændt forhold er til stede.

Kontakt mig og lad os sammen finde en løsning – uanset om din partner deltager i processen eller ej.

Læs mere

Kontakt mig for overvindelse af jalousi i parforholdet.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: