Kvartvejskrisen gør dig voksen

0 Comments

Midtvejskrisen får masser af omtale i medierne, men den såkaldte kvartvejskrise er meget almindelig og kan være endnu vanskeligere at komme fornuftigt igennem på egen hånd.

Hvad er kvartvejskrisen?

Kvartvejskrisen rammer de unge. Det er den eksistentielle krise, der kan opstå i de første år som voksen eller i overgangen mellem teenageårene og voksenlivet. Typisk sker det tidligt eller midt i 20’erne.

Hvad sker der under kvartvejskrisen?

Under kvartvejskrisen kan du som ungt menneske opleve, at voksenlivet ser skræmmende ud. Du oplever nye ansvar og forventninger, skal forholde dig til voksenlivets realiteter og skal tage livet mere seriøst i forhold til job, uddannelse, partner og din måde at leve på og omgås dine venner på.

Mange unge finder det i denne periode svært at beslutte sig til, hvad de vil – både i forhold til venner og kæreste, men også til deres fremtid og de krav, livet stiller til et voksent menneske. Det begynder at stå klart, at alle valg har konsekvenser, og at det er nødvendigt at prioritere og træffe vanskelige beslutninger.

Kvartvejskrisen indebærer typisk også, at det unge menneske oplever sin egen dødelighed på en anden måde og begynder at føle, at livet ikke er uendeligt, og at mennesket (både én selv og andre) er skrøbelige og ikke kan overleve alting i tilværelsen.

Hvad gør jeg, hvis jeg rammes af kvartvejskrisen?

Mentologi kan hjælpe dig i overgangen til et voksent liv, hvor du både kan bevare (eller finde) din umiddelbare glæde og spontanitet i tilværelsen, og samtidig træffe voksne beslutninger og omsætte dem til handling.

Mentologi kan omfatte terapi, coaching eller hypnose – alt efter hvad du ønsker, og hvor dine største udfordringer er.

Læs mere

Kontakt mig for at vokse med din kvartvejskrise.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: