LIVSGLÆDE: Få hjælp nu!

0 Comments

Masser af mennesker oplever periode, hvor livsglæden mangler. Du kan have et godt job, et godt forhold, nogle søde venner og en fin bil – og alligevel være trist og ked af det indeni.

Hvordan kommer jeg tilbage til livsglæden?

I mange tilfælde kan du overraskende let finde tilbage til din livsglæde. Hvis du har haft den før, og dit liv stadig fungerer i de ydre rammer, har du sikkert blot mistet evnen til at være i nuet og glædes over de små ting. Et vigtigt skridt i forhold til at få livsglæden tilbage er at være bevidst i nuet, opleve verden nu og her, og huske at påskønne livets mirakel.

Sådan bliver du glad igen

Væn dig også til at stoppe tankerne nogle gange i løbet af dagen. Mange af os fungerer som mentale trykkogere hele dagen, og hjernen er slet ikke bygget til den form for intens aktivitet. I længden brænder du ud. Hvis du vænner dig til at stoppe op og se børnene lege, solen skinne, en mariehøne vandre, se efter de glade mennesker i mængden (nogle gange er der rigtig langt mellem dem, men de er der) – så begynder livsglæden også ganske automatisk at vende tilbage.

Jeg kan hjælpe dig med de mentale processer og med at rydde op i sindet og dit liv, hvis det hele er støvet lidt til. Læs mere om mine tilbud om hypnose, terapi, Mentologi og coaching nedenfor.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål vedr. din situation og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod depression.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: