Socialfobi – symptomer og behandling

0 Comments

Hvad er symptomerne på social fobi?

Det er en lidt mærkelig diagnose – fobi mod socialt samvær. Men det er faktisk lige præcis det, den dækker over. Mennesker, som ikke kender lidelsen fra egen krop, har meget svært til at relatere sig til dig, når du i et fortroligt øjeblik fortæller dem om din situation.

Kan social fobi kureres?

De vil hellere sige ting som:

  • Det skal du ikke tage dig af
  • Det betyder ikke noget
  • Tag dog mi sammen
  • Du skal bare gå hen til en lækker steg og sige: Hej! Nu er jeg her!

Desværre hjælper disse velmente gode råd ikke. Du føler dig ikke mere selvsikker, mere tryg i maven eller slet ikke klar til overhovedet at bevæge dig over i nærheden af disse mennesker. De starter nemlig ikke der, hvor du befinder dig lige nu.

Præcis denne indledning hører jeg oftest, når jeg taler med unge mennesker, som føler sig overset, forladt, uelsket, ikke god nok til at fortjene goderne fra det fælles bord. For nogel udvikler tilstanden sig måske videre til en “intet håb”-depression. Det er rigtig sørgerligt ….

Min mission er at vise en ny sti for dem. En helt anden metode end psykologiek eller psykiatrien – for slet ikke at nævne den klassiske psykoterapi.

Hvad er korttidsterapi?

Jeg tilbyder korttidsterapi. Det betyder, at du kommer til at opleve håndgribelige resultater efter ganske få gange hos mig. Det gælder for 99 % af mine klienter – undtagelsen er, når der er mange komplicerede diagnoser blandet ind i problemet med social fobi.

Men hvem er du som menneske?

Jeg er en varm og empatisk fyr, der lytter intenst til hvert et ord du siger. Mine klienter roser mig for min evne til åbnene øjene for nye måder at se tingene på:

“Patrick kom helt ind under huden på mig. Det var faktisk dejligt
at få trykket på reset-knappen, og så se verden med mine voksne øjne.
Sikke noget pjat, at jeg har spildt så mange år af mit liv med at være en stor undskyldning for mig selv.
Tak, Patrick! Du gav mig mit liv tilbage. Et liv med en sød kæreste, venner og biografture.”

Susanne, København

Under min korttidsterapi er målet at løfte dig for hver session, indtil du på samme måde som storkeungen i reden om foråret kan mærke, at der er tid til at stole på hvad du har lært, sprede dine smukke vinger og kaste dig ud i luften på din første flyvetur.

Dette er den første dag i dit nye liv! Hvad skulle holde dig tilbage i at rense ud i din sjæl, opbygge styrke, selvtillid og kærlighed, og opleve, hvordan dine handlinger fremover er et ekko af denne følelse indeni. Du gør spontant og intuitivt de rigtige ting, som giver dig hurtige og blivende resultater.

Er du parat?

Spørg dig selv: Er du parat til at sprede vingerne og svæve ud over nye lande – lære verden at kende på din helt egen måde? Eller tager du lige tre måneder mere på bunden af reden ……….. ?

Kontakt mig, og lad mig fortælle dig, hvad jeg kan gøre for dig.

Ellers kan du læse mere om mine tilbud nedenfor. God læsning – og vend snart tilbage, så vi kan lægge den rigtige plan for dig.

Læs mere

Kontakt mig for at slippe din socialfobi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: