Succes med Mentologi-coaching

0 Comments

Mentologi anvendes i udstrakt grad i moderne coaching, og det er ikke uden grund. Mentologi er nemlig bygget på de mentale principper fra de mennesker, der har skabt succes i tilværelsen.

Mentologi er studiet af succes

Mentologi opstod i sin tid, fordi man begyndte at studere mennesker med succes. Man spurgte sig selv:

Hvordan kan det være, at nogle mennesker får succes igen og igen,
mens andre aldrig kommer i nærheden af succes?

En Mentologi-coach interesser sig for, hvordan mennesker med naturlig succes fungerer på rent mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt. Mentologi bygger blandt andet på studier af disse succesfulde mennesker.

Mentologi benyttes til mange ting:

  • Mentologi er nemt og enkelt at bruge
  • Mentologi er sjovt og giver straks resultater
  • Mentologi skaber succes i erhvervslivet og privatlivet

Hvad gør Mentologi så stærkt?

Mentologi er “modpolen” til de terapeutiske teknikker, som arbejder analyserende og langvarigt. Mentologi består af en række teknikker til at skabe mental klarhed, naturlig motivation og følelsesmæssig styrke. Et menneske med disse egenskaber vil automatisk blive trukket i retning af succes.

Mange af mine selvcoaching-programmer er baseret på Mentologi’s sunde og effektive principper om at bruge hjernen på en måde, så du skaber klare mål for dig selv, effektive måder at nå målene på – og generelt skaber en holdning om, at du kan opnå, hvad du gerne vil. Det er ren dynamit, og det er præcis, hvad den moderne leder ønsker for sig selv og sine medarbejdere.

Læs mere

Kontakt mig for Mentologi-coaching for succes.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: