Behandling af jalousi med Mentologi

0 Comments

Jalousi kan være et stort problem i parforhold. Jalousi kan behandles på mange måder, og en effektiv metode i et samtaleterapeutisk forløb kan være NLP-terapi – specielt når samtale ikke er tilstrækkeligt.

Hvordan virker Mentologi mod jalousi?

Mentologi starter i nuet. Terapien fokuserer på, hvordan du kan bruge dit sind og din hjerne på en måde, så du skaber en positiv indre verden i stedet for at plage dig selv med jalousi. Jalousi er ikke en virus, der kommer og smitter dig – det er en følelsesmæssig reaktion på en mental adfærd i dig selv.

Læg mærke til, at jalousi ikke skyldes din partner. Du skaber selv følelsen af jalousi i kraft af de tanker, du gør dig om partneren og dennes adfærd eller potentielle adfærd. Hvis du kører en indre film om din partner, der flirter – eller gør mere end det – med en anden end dig, vækker det sikkert alt andet end positive følelser i dig. Selv hvis din partner ikke gør noget uacceptabelt, vil din indre film stadig vække din følelse af jalousi.

Jalousi skaber problemet!

Ofte vil din jalousi endda medvirke til at din partner med tiden alligevel gør noget uacceptabelt i forholdet. Det er en interessant mekanisme, som fungerer ubevidst i din partners sind. Derfor er det særligt vigtigt at behandle jalousien.

Ved hjælp af værktøjerne fra Mentologi til at ændre din mentale verden kan du i stedet skabe positive indre billeder af dig og din partner. Her har Mentologi en lang række værktøjer, der kan supplere behandlingen med samtaleterapi.

Læs mere

Kontakt din mentolog for behandling af jalousi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: