Depression og Mentologi-terapi

0 Comments

 Hvis du går til lægen og får diagnosticeret en depression, får du i langt de fleste tilfælde en recept på antidepressiver (såkaldte lykkepiller) og en henvisning til en psykiater.

Medicin mod depression?

Det kan være fint at bruge medicin mod depressionen – hvis du altså får en type, der fungerer for dig, hvilket desværre kan være vanskeligt at finde frem til uden en række ubehagelige bivirkninger. Hvis pillerne fungerer, holder de din depression nogenlunde i skak, så du får overskud til at gennemgå samtaleterapi, såkaldt psykoterapi.

Mentologi-terapi mod depression?

Uanset om pillerne er dit ønskede valg, tilbyder jeg terapi med Mentologi. Mentologi indeholder nogle stærke redskaber til at skabe mentale og følelsesmæssige forandringer i løbet af ganske kort tid. Du skal ikke komme til ti sessions og tale om din barndom og dit forhold til din mor eller far – og så oven i købet uden rigtig at forandre noget.

Hvordan virker terapi med Mentologi?

Hos mig taler vi om din situation, som du oplever den lige nu. Jeg søger ikke tilbage i dit liv eller dybt ned i følelserne og tankerne. Mentologi handler om at erkende nuet i sin rene form – ikke en bagatelliseret eller overdrevet form – og dernæst skabe de mentale forandringer, som den klassiske psykoterapeut håber vil opstå naturligt under den kognitive terapi, men som desværre kun sjældent sker af sig selv. Jeg har studeret, hvordan harmoniske og lykkelige mennesker fungerer mentalt, og jeg kan hjælpe dig til at opnå den samme måde at tænke, føle og handle på.

De fleste af mine klienter har forsøgt en psykiater, psykolog eller måske klassisk psykoterapeut – men har måttet opgive pga. manglende resultater, og kommer så til mig. For stort set alle, der træder ind ad min dør, bliver succeskriteriet under forsamtalen defineret til at være mærkbare forbedringer inden for 3-4 sessions. Dernæst er klienten ikke nødvendigvis “færdigbehandlet”, men kan i sin egen krop mærke, at depressionen er blevet en mere blød og medgørlig modstander, som det kan lade sig gøre at flytte rundt på. De fleste vælger at fortsætte terapien nogle gange, indtil de er i stand til at føre den positive udvikling frem på egen hånd, men det kan du vælge helt frit.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod depression.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: