Mentologi mod socialfobi

0 Comments

Hvis du lider af Socialfobi,  også kaldet social angst, er der hjælp at hente hos din Mentologi-terapeut.

Hvordan overvinder jeg min socialfobi?

Behandlingen af socialfobi kan eksempelvis handle om at skabe:

  • Positiv selvopfattelse
  • Fokus på dig selv; ikke de andre
  • “Blandt venner”-følelsen

Skal man tvinge sig selv til noget socialt?

Nej! Jeg tror ikke på den klassiske fremgangsmåde med at “presse sig selv” mest muligt til at gøre det, man er bange for. Ideen i dette er, at man skal “opdage”, at der reelt ikke er noget at frygte. Men denne fremgangsmåde er baseret på negative følelser, pres, spændinger, tvivl og tvang – og det kan skabe langt flere problemer end løsninger.

Hvordan er terapi med Mentologi anderledes?

Under terapi med Mentologi vil jeg hverken presse eller lokke dig til at kaste dig ud i sociale situationer, som du egentlig ikke føler dig klar til. Jeg prøver ikke at “overbevise” dig om, at det hele er okay, og at du “bør” konfrontere din sociale angst.

Tværtimod. Mit fokus ligger på at opbygge positive, forventningsfulde følelser i forbindelse med sociale situationer, så du får lyst til at være sammen med andre. Jeg benytter Mentologi’s redskaber, som består af nogle blide og effektive metoder til at skabe positive følelser – på dine egne præmisser – i forbindelse med sociale situationer. Snart vil du opdage, at du af dig selv får lyst til at blive mere og mere social. Det sker på baggrund af positiv motivation og energi, og derfor er effekten selvforstærkende.

Kontakt mig og hør nærmere om, hvordan jeg med Mentologi kan hjælpe dig over din socialfobi.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod socialfobi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: