Mentologi-terapi mod SORG og SAVN

0 Comments

Sorg og savn er stærke tilstande, som påvirker dit sind og dine følelser kraftigt. Man kan fremskynde en terapeutisk proces med Mentologi-terapi.

Hvad er Mentologi-terapi?

Mentologi-terapi er baseret på hjernens naturlige måde at arbejde på. Der er tale om en række konkrete og enkle metoder at arbejde med sindet og følelserne på, og du vil opleve øjeblikkelige effekter. Det står i modsætning til den typiske kognitive terapi, som er erkendelsesbaseret, selv om metoderne selvfølgelig med fordel kan kombineres.

Hvordan virker Mentologi-terapi mod sorg og savn?

Det stærke ved Mentologi er det direkte arbejde med din indre sanseverden. Den kognitive terapi har sin berettigelse i de indledende faser, men Mentologi hjælper dig med en række stærke mentale værktøjer, som hjælper dig til at komme over sorgen og savnet hurtigere og lettere, og med større personlig vækst til følge.

Jeg tror ikke på mirakelkure, men jeg finder det heller ikke nødvendigt at gå i terapi i lange forløb med adskillige sessions mellem hvert “gennembrud” (som ofte blot er en intellektuel erkendelse og ikke et reelt følelsesmæssigt gennembrud). Med Mentologi kan jeg hjælpe dig til stærke, umiddelbare resultater.

Terapeutisk stil

Min stil er baseret på en varm og umiddelbar tilgang til din aktuelle situation. Jeg beskæftiger mig ikke med psykoanalytisk terapi, men med at hjælpe dig til at skabe følelsesmæssig helbredelse på en enkel og naturlig måde.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om Mentologi-terapi mod sorg og savn.

Læs mere

Kontakt mig for Mentologi-terapi mod sorg og savn.

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: