Terapeutisk behandling med Mentologi

0 Comments

Hvis du går i traditionel terapi og savner konkrete resultater, kan du overveje terapeutisk behandling med Mentologi i stedet.

Mentologi er korttidsterapi, som fokuserer på din situation her og nu. Dette er forløsende for dem, der har gået hos eksempelvis en psykoanalytisk behandler uge efter uge uden at føle, at de kom videre. Hvor den klassiske kognitive terapi fokuserer på “erkendelser”, “indsigter” og “bedre vidende”, er Mentologi’s tilgang en helt anden. Med Mentologi lærer du at forstå de ubevidste signaler i hjernen og bruge dem konstruktivt, så du med det samme begynder at komme videre i teksten.

Hvordan virker Mentologi-terapeutisk behandling?

Mentologisk terapi er karakteriseret ved det direkte arbejde med sanserne og følelserne. Jeg fokuserer i mindre grad på den “klogere” del af hjernen og de “fornuftsmæssige” beslutninger om, hvordan du skal tackle dine udfordringer i tilværelsen. Derimod er det min erfaring, at det direkte arbejde med følelserne – på underbevidsthedens egne vilkår – er langt hurtigere og mere holdbart i længden. Det fungere sjældent ret godt at “tænke” eller “ville” sig til et gladere liv.

Derfor handler terapien om at skabe kortvarig kontakt til din nuværende situation – men uden at forklare, analysere eller fordybe os i de smertefulde følelser. Dernæst arbejder vi direkte med de tanke- og følelsesmæssige reaktioner og skaber positive alternativer i stedet.

Hvor hurtigt virker terapi med Mentologi?

Mange mennesker går til en psykolog 10-12 gange og opnår kun marginale forandringer eller oplever tilbagefald, når behandlerens insisterende vedholdenhed ikke længere er til stede. Mentologi vil lære dig at anvende nogle simple og stærke mentale værktøjer, som hjælper dig med at skabe positive tanker og følelser. Værktøjerne hjælper din hjerne til at skabe positive tilstande i dig – som fx glæde, optimisme, indre ro e.a.

I langt de fleste tilfælde sker der store forløsninger i løbet af de første 2-3 gange. I de lettere tilfælde er dette tilstrækkeligt til at kunne afslutte behandlingen, men det kan være smart at tage en gang eller to mere for at indarbejde de nye mønstre i hjernen.

Det kommer naturligvis også meget an på problemts art, din samlede livssituation og hvem du er som menneske. Hvis du kæmper med mangeårige depressioner og panikangst, kræver behandlingen mere, end hvis du lider af en skræk for edderkopper, som vi måske får overstået allerede til din første behandling.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om Mentologi og ønsker min vurdering af, hvor hurtigt du kommer videre. Du kan også finde MP3’er eller CD’er med Mentologi til hjemmebrug i webshoppen.

Læs mere

Kontakt mig for terapeutisk behandling med Mentologi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: