Energi med Mentologi!

0 Comments

Hvordan får jeg ny energi, når jeg er træt – eller gået helt flad?

Det kan der være mange svar på, da der kan være mange årsager til, at du mangler energi.

Når jeg mangler energi …

Jeg har meget varierede arbejdsdage med undervisning af kursister, behandling af personlige klienter, og drift af virksomheden på alle områder. Jeg kan godt opleve tidspunkter, hvor energien går på lavt blus.

Nogle gange er den enkle løsning den bedste:

Nemme Mentologi-øvelser, der giver energi

Mentologi indeholder blandt andet coaching, og med lidt selvcoaching kan du lære at sparke dit energiniveau op i det grønne felt igen. Det tager kun nogle få minutter.

For eksempel kan du lukke øjnene og tage et gode, dybe vejrtrækninger, mens du forestiller dig, at luften i dine lunger tilfører dig frisk energi. Se for dig, at energien opstår som en klar, lysende farve og spredes ud i hele kroppen på hver indånding. På udåndingerne forestiller du dig, at du giver slip på den mørke og tunge energi i kroppen – bare lad den sive roligt ud af kroppen, så du får plads til ny, frisk energi.

Hold kroppen rank og afslappet under øvelsen, og øv dig nogle gange. Du vil opleve, at du kan tilføre dig selv ny energi rent mentalt på denne måde.

Dybere problemer

Min holdning er, at ikke alt skal løses på overfladeniveau. Hvis du har et dybereliggende problem omkring din energi, er det relevant at gå ind i emner som:

  • Kost og ernæring
  • Motion og bevægelse
  • Følelsesmæssige blokeringer
  • Energimæssige ubalancer

Læs mere

Kontakt mig og få ny energi med Mentologi!

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: