Mere energi med Mentologi

0 Comments

Savner du mere energi i hverdagen? Har du svært ved at trække dig selv gennem dagen? Bliver du træt søndag aften, blot ved tanken om at skulle kæmpe dig gennem ugen?

Så har du meget til fælles med mange andre mennesker, som også savner mere energi i hverdagen.

Jeg har gennem årene mødt mange forskellige slags mennesker, som alle havde det til fælles, at de følte en udtalt mangel på energi i hverdagen. Jeg hjælper disse mennesker mentalt og følelsesmæssigt med Mentologi.

Hvordan får jeg mere energi med Mentologi?

Jeg tilbyder forskellige teknikker fra Mentologi til at arbejde med din personlige energi. Mentologi er en enkel og direkte måde at arbejde med din indre verden på, som skaber øjeblikkelige resultater. Jeg kan ikke trylle og give dig uanede mængder af energi, som bare ikke findes – men jeg kan hjælpe dig til at bruge kroppen og sindet på en måde, som skaber energi både fysisk og mentalt.

Mentologi er velegnet i coaching og visse former for terapi – men nogle gange kan du lære blot en enkelt mentologisk teknik, som du kan bruge derhjemme hver eneste gange, du mangler energi. Mange af mine klienter bruger nogle simple metoder fra Mentologi til at hæve deres energiniveau, både generelt i tilværelsen og til specifikke formål som sene møder, løbeture om morgenen osv.

Jeg tilbyder også teknikkerne på CD/MP3 i webshoppen – fx “Ti trin til at nå dine mål” eller “Ti trin til eksplosiv motivation”, som indeholder mange stærke principper og konkrete teknikker fra Mentologi, som hjælper dig til at få energi til at skabe det liv, du ønsker.

Kontakt mig meget gerne, hvis du vil vide mere.

Læs mere
Kontakt mig for at få mere energi med Mentologi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: