Elske hinanden igen?

0 Comments

Der kan være mange grund til at gå i parterapi:

  • Efter utroskab
  • Under 7-årskrisen
  • Før børn eller ægteskab
  • Efter kriser i livet eller parforholdet

 Hvordan hjælper parterapi?

Men hvordan hjælper parterapi jer egentlig videre? For mit vedkommende er det vigtigt, at vi ikke analyserer og gennemtygger alting på kryds og tværs i en klassisk “terapeutisk” atmosfære. Derimod fokuserer vi fra starten af på at genopbygge positive, kærlige følelser.

Metoden handler ikke så meget om kognitiv terapi, hvor vi bruger hjernen til at forstå kærligheden og forholdet. Den metode er langsom ikke ikke særlig effektiv, for vi skal jo have fat i følelserne! Men i stedet for at “snakke” os tilbage til kærlighed og forbundethed, arbejder vi med nogle enkle, mentale metoder fra Mentologi, som skaber følelsesmæssige forandringer, I kan mærke med det samme. Jeg arbejder også med hypnose, så I har mulighed for dybere integrering af det terapeutiske arbejde, hvis I har lyst til det.

Kærligheden overvinder alt 🙂

I mange tilfælde er de reelle problemer mellem parterne ikke så store, når de belyses i en varm og kærlig atmosfære, så derfor kommer I hurtigt gennem det terapeutiske forløb og kan arbejde videre på egen hånd eller måske med nogle sjældnere opfølgningsmøder.

Det er vigtigt, at I begge føler god kemi med mig som parterapeut, så jeg opfordrer jer til at ringe til mig (sammen eller hver for sig) og få en snak om mulighederne, inden I bestiller tid – så får vi en hyggelig sludder, før I bestemmer jer.

Læs mere

Kontakt mig for enkel og følelsesbaseret parterapi.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: