Forvirret: Terapi for ro i sjælen

0 Comments

FORVIRRING får hele verden til at virke uoverskuelig, truende, meningsløs og distanceret – og når du er forvirret, føler du dig usikker på dig selv, dine omgivelser og ikke mindst dine beslutninger, der skal føre dig ud af forvirringens tusmørke og ind i det lune sommerlys. Her får du overblik og ro i sjælen, og du kan pludselig se de rigtige beslutninger, der ligger serveret for dig på et sølvfad.

Hvordan hjælper terapi mod forvirring?

Det terapeutiske forløb kan tilrettelægges kort og præcist. Min behandling går ud på at hjælpe dig til at opnå fuldkommen afklarethed omkring dine forvirrede tanker, som alligevel bare går og spænder ben for hinanden. Kærligt og systematisk åbner jeg alle køkkenskabene i dit mentale køkken, tager den ene maskine eller dåse ud efter den anden, og spørger dig: “Hvad bruger du denne tid? Har du selv placeret den der? Skal den stå et andet sted? Skal den overhovedet være her? Skal vi sende den tilbage til den ansvarlige, som selv kan overtage problemet?

Fra forvirring til ro og overblik

Med sikre, stabile skridt får vi ryddet op i dit mentale køkken, og pludselig kan du se de blanke bordplader og de ryddelige skabe, der kun rummer de madvarer, du har lyst til at bruge i denne fase af dit liv.

Tænk, hvis jeg kunne hjælpe dig til at få dét køkken efter en kortvarig terapeutisk proces med psykoterapi eller kognitiv terapi hos mig? Vi kan også sagtens kombinere det med Mentologi-terapi eller hypnose/hypnoterapi, hvis det virker rigtigt på dig. Vi følger op med coaching, som bringer dit fokus fremad og sikrer et terapeutisk resultat, du kan fortsætte i fremtiden.

Lad os under alle omstændigheder tale om det. Kontakt mig og fortæl, hvad der sker. Det er måske ikke så let, hvis du er forvirret, men bare start et sted, og du vil opdage, at jeg forstår at stille de rigtige spørgsmål – allerede inden jeg har set dit køkken.

Læs mere

Kontakt mig for terapi, der bringer ro i sjælen.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: