Kvinder, der elsker for meget

0 Comments

Begrebet “kvinder, der elsker for meget” er lanceret af psykologen Robin Norwood. Hun erfarede, at mange kvindelige klienter havde tendens til at elske en mand, selv om han behandlede dem dårligt, viste manglende interesse, var ligeglad eller voldelig over for hende. Inden for psykologien kendes dette fænomen som “forholdsmisbrug”.

Hvornår elsker hun for meget?

Forholdsmisbrug er typisk et problem for kvinder med lavt selvværd. Det skyldes en følelsesmæssig ubalance, som gør, at hun kaster al sin kærlighed på en mand, som tydeligvis ikke er modtagelig og blot opsuger hendes kærlighed uden give hende ret meget tilbage. Selv om han behandler hende dårligt, har kvinden et ønske om at “redde” ham i en oase af kærlighed – som han desværre ikke er modtagelig for.

Korttidsterapi for hende, der elsker for meget

Terapien kan variere meget alt efter hvem du er. Men der er mange lighedspunkter hos de kvinder, som lider under denne form for forholdsmisbrug. Vi fokuserer ikke på et stort antal sessioner, hvor vi drøfter din barndom og dine tanker om dit forhold. Derimod arbejder vi korttidsterapeutisk med en blanding af selvindsigt og nogle praktiske mentale teknikker fra Mentologi, som på kort tid hjælper dig til øget selvværd og et mere balanceret forhold til manden i dit liv – og dybest set til dig selv.

Rent praktisk kan terapien bestå af samtaleterapi, kognitiv terapi, hypnose og/eller mentaltræning. Vi finder i fællesskab frem til, hvis du har lyst til og brug for.

Læs mere

Kontakt mig for korttidsterapi for kvinder, der elsker for meget.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: