Psykoterapi: Hvordan begår man selvmord?

0 Comments

Nej, overskriften betyder ikke, at psykoterapi er selvmord. Tværtimod kan du med den rette psykoterapeutiske indsats komme ud af dine selvmordstanker.

Hør mit råb om hjælp!

De fleste selvmordsforsøg er i virkeligheden ikke forsøg på at afslutte sit eget liv, men forsøg på at få hjælp til at få livet tilbage på ret køl. Det betyder, at:

De fleste selvmordstruede
ønsker selv terapi for at leve!

Det er gode nyheder for terapeuten, fordi klienten allerede besidder motivationen for at leve og få et godt liv.

Hurtige resultater er vigtige

Man skal dog ikke tage fejl af, at en selvmordstruet person ikke har det spor godt. Det er derfor vigtigt, at terapien viser hurtige resultater for at holde klienten fast i det psykoterapeutiske forløb. Det er også vigtigt at fortsætte terapien efter, at personen umiddelbart har fået det bedre. Det er vigtigt at undgå tilbagefald, og terapien skal sigte mod at forebygge fremtidige tanker om selvmord.

Jeg arbejder med korttidsterapi og har meget positive erfaringer med at arbejde med klientens egne, ofte glemte, ressourcer. Der er mange gode redskaber at hente i bl.a. Mentologi og den kognitive terapi. Du vil efter ganske få gange mærke en markant forskel i din måde at opfatte dig selv og verden på, og vi arbejder målrettet med, hvordan du kan ændre din situation til noget positivt og livsbekræftende – også selv om det ikke ser sådan ud lige nu.

Kontakt mig og hør nærmere om terapi ift. selvmordstanker .

Læs mere

Kontakt mig for terapi for selvmordstruede!
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: