Depression og samtaleterapi

0 Comments

Når depressionen rammer, er samtaleterapi et vigtigt middel i behandlingen. Depression kan holdes nede med antidepressive midler (såkaldte lykkepiller), men den egentlige behandling bør ifølge læger og psykiatere foregå med samtaleterapi.

Hvordan hjælper samtaleterapi mod depression?

Mens den medicinske behandling kan være nyttig til at holde symptomerne i skak, kan den ikke stå alene som behandling. Depression er tæt forbundet med uhensigtsmæssige tankemønstre og negative følelser, og dette kan medicin ikke afhjælpe i længden. Her kommer den samtalebaserede psykoterapi ind i billedet.

Under samtaleterapi hjælper jeg dig til at få overblik over dine tanker, træffe positive beslutninger for at rydde op i tingene og opbygge en sund og stærk mental holdning til tilværelsen. Mens nogle reagerer med depression i modgang, reagerer andre ved at finde ny styrke i sig selv og trodse vilkårene. Desuden skyldes depression i langt de fleste tilfælde deprimerende tanker end egentlig ydre forhold. Det har den deprimerede person bare ikke altid let ved at indse, eller selv ændre på.

Jeg arbejder med Mentologi, som er en målrettet korttidsterapi i modsætning til en dybere psykoanalytisk metode. Det betyder, at vi øjeblikkeligt arbejder på at skabe positive tanker og opfattelser i dit sind og konstruktive handlinger i hverdagen. Dette vil medføre et følelsesmæssigt løft, så du hurtigt genvinder balancen og fungerer på egen hånd igen.

Mit produkt, Positiv tænkning med hypnose (CD/MP3), kan endvidere være en hjælp for dig til at skabe et positivt mindset derhjemme.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod depression.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: