Psykologisk kickstart til dit selvværd

0 Comments

Det er ikke rart at kæmpe med sit selvværd. Lavt selvværd holder dig tilbage i på områder som parforhold, job og uddannelse, venner – og din egen udfoldelse i livet. Lavt selvværd rammer alle områder af dit liv, fordi det rammer lige i centrum af din selvopfattelse.

Hvordan overkommer jeg lavt selvværd?

Hvad kan du gøre, hvis du lider af lavt selvværd? Mit tilbud giver dig mange muligheder:

  • Personlig behandling (terapi, hypnose, coaching)
  • Gruppeterapi rettet mod selvværd
  • Standardprogrammer på video/CD/MP3 (webshop)

Det rigtige valg for dig afhænger af, hvor stort problemet er og hvordan du ønsker at styrke dit selvværd – og især hvor stor energi du har til at arbejde med en del af procesesen på egen hånd. Det er meget forskelligt fra person til person.

Hvad er det psykologiske aspekt?

Psykologien i disse muligheder findes over det hele. Jeg arbejder ikke med klassisk psykoanalyse som på en psykologisk klinik, men derimod med korttidsterapi baseret på Mentologi, der retter sig mod hurtige og stærke resultater. Det er en smule kognitiv terapi og en hel masse mental forandring og positiv handling.

Der er en fin balance mellem korttidsterapi og overfladisk powercoaching, som ikke hjælper dig i længden. Mentologi tillægger derfor de psykologiske aspekter ved din proces stor værdi, uden at det bliver til en dybere analyse og en række erkendelser, som reelt ikke bringer dig videre. Vi har alle sammen uanede styrker i os selv, og mit speciale er at hjælpe dig i kontakt med disse styrker på en blid og effektiv måde.

Inden for personlig behandling kan mulighederne være samtaleterapi, Mentologi-terapi, hypnose og personlig coaching i den udstrækning, det hjælper dig videre på en stærk og positiv måde, som er holdbar i længden.

Kontakt mig og lad os finde den rigtige mulighed til dig.

Læs mere

Kontakt mig for et psykologisk boost til dit selvværd.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: