Selvudvikling i små skridt

0 Comments

Mange henvender sig til mig og ønsker en total forvandling af deres liv. Intet mindre!

Der er sjældent vejen til succes. Det er super, at du gerne vil ændre dit liv til det bedre, og du har sikkert tusinder af ideer til, hvad du ønsker at gøre. Problemet er bare, at vores underbevidsthed ikke har lyst til at forandre en hel masse i et splitsekund. Hvis du ønsker at skabe personlige forandringer på egen hånd, er det bedre at tage små skridt. Skab nogle små, men synlige forandringer, og skab dem én ad gangen. Du øger dine chancer for succes betydeligt.

Du kan naturligvis også bruge teknikker fra Mentologi eller mit lydprogram Succes med selvhypnose i dit forandringsarbejde. Det øger hastigheden af dine forandringer meget. Her kommer du nemlig i dybden med dine ubevidste værdier, overbevisninger, vaner osv., så du langt hurtigere skaber den forandring, du ønsker.

Jeg hjælper dagligt mennesker til at skabe personlig forandring, og selv i professionelt arbejde med sindet, er det et godt råd at tage små skridt. Køb ikke ideen om, at en behandler kan give dig én session, hvorefter dit liv er totalt forvandlet. Det er naturligvis ikke tilfældet, selv om vi nok alle inderst inde drømmer om det 🙂 Til gengæld kan du skabe masser af kickstart med en professionel behandler, uanset hvad din foretrukne behandlingsform er. Min metode er ikke nødvendigvis for alle – men rådet om små skridt er relevant for alle, der ønsker total forvandling på et øjeblik.

Skab konstant udvikling i dit liv. Det er selvforstærkende, og du kan komme meget længere med små, løbende forandringer, end ved at satse det “det store gennembrud”! 😉

Categories: